Skip to content

Vitaepet för hund

Vad innehåller Vitaepet?

vitaepet Omega - 3 Bedre kendt som fiskeolie er essentielle for en sund kost.

Omega - 3

Bättre känd som fiskolja är avgörande för en hälsosam kost.

vitaepet omega - 6 Umættede fedtsyrer som hjælper på hjerne og øjne.

Omega - 6

Omättade fettsyror som hjälper hjärnan och ögonen.

vitaepet Ingefær Indeholder B6 vitamin, magnesium og mangan.

ingefära

Innehåller vitamin B6, magnesium och mangan.

vitaepet Biotin Mindsker træthed og hjælper med dannelse af blodceller.

Biotin - 12

Minskar trötthet och hjälper till med blodcellsbildning.

vitaepet Gurkemeje Holder huden sund og giver en bedre fordøjelse.

Gurkmeja

Håller huden frisk och ger bättre matsmältning.

Hjælper med at optage næringsstoffer og øger forbrændingen.

Svartpeppar

Hjälper till att absorbera näringsämnen och ökar ämnesomsättningen.

vitaepet D Vitamin Holder immunforsvaret sund og vedligeholder muskler og knogler.

D Vitamin

Håller immunförsvaret friskt och underhåller muskler och skelett.

vitaepet E Vitamin Hjælper med vedligeholdelse af blodkredsløbet.

E Vitamin

Hjälper till att upprätthålla blodcirkulationen.

Hund

Omega 3

En av de viktigaste fettsyrorna som din hund behöver, men som bara kan tas upp genom maten. VitaePet innehåller laxolja, eftersom denna typ av fisk är särskilt mättad med denna fettsyra, och är därför gynnsam för att inte bara bibehålla normal hjärtfunktion, utan också för friskare hud och päls – allt en viktig del av välbefinnandet för dina mest dyrbar vän.

Läs mer

omega – 6

Där omega-3 utvinns från fisk är omega-6 en essentiell fettsyra som i första hand utvinns från vegetabiliska oljor, såsom rapsoljan som används vid tillverkningen av VitaePet. Denna fettsyra, tillsammans med omega-3-fettsyran, hjälper till att stärka produktionen av den naturliga oljan i hundens hudbarriär och hjälper även till att förhindra angrepp från loppor, löss och fästingar.

Läs mer

Hund
Hund
Hund

Ingefära

Det är numera välkänt att ingefära är en så kallad kraftmat, vars många läkande effekter inkluderar mer energi och en förstärkning av kroppens naturliga antiinflammatoriska egenskaper. VitaePet innehåller därför ingefära, så att framför allt äldre hundar kan uppnå mer välbefinnande genom att kunna stärka kroppens naturliga kamp mot inflammationer i led och lindra artritsmärtor.

Läs mer

Gurkmeja

Till varje flaska VitaePet tillsätts även gurkmeja, en annan av de så kallade powerfoods, som i samband med ingefäran bidrar till att ge din hund mer välbefinnande. Med sitt höga innehåll av antioxidanter ger gurkmeja din hund en friskare hud, samt ser till att lindra matsmältningsproblem och kan lindra leversjukdomar samt artros.

Läs mer

Hund
Hund
Hund

Svartpeppar

En extremt viktig krydda för alla, även din mest värdefulla vän, är svartpeppar som kan hjälpa din hund att bättre kunna ta upp och utnyttja de näringsämnen, vitaminer och mineraler som VitaePet innehåller. Dessutom hjälper svartpeppar på ämnesomsättningen, och kan därför också bidra till att kalorierna hålls i schack i samband med luftningen.

Läs mer

D Vitamin

Även om hundar absorberar D-vitamin genom solens strålar kan detta vara en utmaning om du bor i kalla och mörka områden. Därför har man i VitaePet tillsatt dessa fettlösliga vitaminer, eftersom de bidrar till att stärka upptaget av, och den gynnsamma effekten av, kalcium så att hundens tänder och ben hålls raka – vilket är särskilt bra för äldre hundar.

Läs mer

Hund
Hund
Hund

E Vitamin

Under hela utvecklingen av VitaePet har det varit viktigt för oss att kunna hjälpa till till mer välbefinnande för din mest värdefulla vän och därför har vi även tillsatt E-vitaminer som hjälper till att stärka immunförsvaret och hålla din hund naturligt frisk och. Likaså har E-vitamin ett högt innehåll av antioxidanter, vilket kan hjälpa mot mjäll, klåda och förhindra att kroppen utsätts för onödig stress i vardagen.

Läs mer

Biotin

Den sista, men också en av de viktigaste, ingredienserna är biotin som är ett speciellt B-vitamin som är livsnödvändigt för alla hundar. Som med många av de andra ingredienserna kan biotin endast absorberas genom mat, vilket hjälper till att bibehålla normal funktion för alla celler i kroppen och huden – vilket kan vara avgörande för din hunds hälsa.

Läs mer

Hund
Hund