Skip to content

Vitaepet för Kat

Vad innehåller Vitaepet?

vitaepet Omega - 3 Bedre kendt som fiskeolie er essentielle for en sund kost.

Omega - 3

Bättre känd som fiskolja är avgörande för en hälsosam kost.

vitaepet omega - 6 Umættede fedtsyrer som hjælper på hjerne og øjne.

Omega - 6

Omättade fettsyror som hjälper hjärnan och ögonen.

vitaepet Ingefær Indeholder B6 vitamin, magnesium og mangan.

ingefära

Innehåller vitamin B6, magnesium och mangan.

vitaepet Biotin Mindsker træthed og hjælper med dannelse af blodceller.

Biotin - 12

Minskar trötthet och hjälper till med blodcellsbildning.

vitaepet Gurkemeje Holder huden sund og giver en bedre fordøjelse.

Gurkmeja

Minskar trötthet och hjälper till med blodcellsbildning.

vitaepet Biotin Mindsker træthed og hjælper med dannelse af blodceller.

Biotin - 12

Mindsker træthed og hjælper med dannelse af blodceller.

vitaepet D Vitamin Holder immunforsvaret sund og vedligeholder muskler og knogler.

D Vitamin

Håller immunförsvaret friskt och underhåller muskler och skelett.

vitaepet E Vitamin Hjælper med vedligeholdelse af blodkredsløbet.

E Vitamin

Hjälper till att upprätthålla blodcirkulationen.

Katt

Omega 3

Detta är en av de viktigaste fettsyrorna som din katt behöver och kan endast tas upp genom maten – oftast genom intag av fet fisk, som sill, ansjovis, sardiner, makrill och lax. VitaePet använder laxolja som sin omega-3-källa, eftersom den är särskilt mättad med dessa essentiella fettsyror, som kan stärka normal hjärtfunktion och bidra till friskare hud och bättre pälsproduktion.

Läs mer

Omega – 6

En annan av de essentiella fettsyrorna din katt behöver är omega-6, som liksom sin namne också bara kan tas upp genom maten, som framför allt finns i vegetabiliska oljor som rapsolja, solrosolja eller majsolja. Tillsammans med omega-3 bidrar denna fettsyra till att göra VitaePet till ett utmärkt botemedel mot loppor, löss och fästingar, genom att stärka kattens hudbarriär och därigenom förhindra att dessa skadedjur kan angripa katten.

Läs mer

Katt
Katt
Katt

Ingefära

En av de två powerfoods som VitaePet innehåller är ingefära vars många egenskaper är kända för att ge ökad vitalitet och energi och är perfekt för äldre katter som kan lida av artrit eller lider av försvagade leder, då ingefära även kan fungera antiinflammatoriskt och kommer därför att även kunna stärka kroppens naturliga kamp mot inflammationer i lederna.

Läs mer

Gurkmeja

Denna välkända krydda är den andra kraftmaten som VitaePet innehåller, och är en del av en perfekt harmoni med ingefäran där gurkmejan förbättrar många av ingefärans naturliga egenskaper. Dessa två powerfoods kan inte bara hjälpa mot matsmältningsproblem och stärka kroppens naturliga kamp mot inflammationer, utan kommer även att kunna hålla huden frisk genom gurkmejans höga innehåll av antioxidanter som hjälper till att skydda huden från oxidativ stress.

Läs mer

Katt
Katt

D Vitamin

Detta fettlösliga vitamin absorberas vanligtvis genom solens strålar, vilket kan vara en utmaning för innekatter som vistas i kalla och mörka områden. Därför har vi även sett till att VitaePet innehåller D-vitamin, som hjälper till att stärka upptaget av kalcium, och kan bidra till att bibehålla både ett hälsosamt tanduppsättning samt en normal muskelfunktion.

Läs mer

Katt
Katt
Katt

E Vitamin

I utvecklingen av VitaePet var det viktigt för oss att det kunde bidra till att ge mer välbefinnande till din mest värdefulla vän, och därför har vi även tillsatt vitaminer E som hjälper till att stärka immunförsvaret och hålla din katt naturligt frisk och frisk. E-vitaminer har även ett högt innehåll av antioxidanter som motverkar att kroppen utsätts för onödig stress, samt motverkar uppkomsten av mjäll och liknande hudirritationer.

Läs mer

Biotin

Slutligen är biotin den sista ingrediensen som VitaePet innehåller, eftersom just detta B-vitamin är livsnödvändigt för alla katter och endast kan tas upp genom mat. Biotin hjälper till att upprätthålla en normal funktion för alla kroppens celler, och kan vara avgörande för att din katt ska få frisk hud och päls, samt bättre kunna omsätta aminosyror, kolhydrater och fetter.

Läs mer

Katt
Katt